• Стiлма Груп покрівельні та фасадні матеріали, металопрокат
Сендвіч-панелі для будівництва

Ціна сендвіч-панелей: з чого складається і на що звернути увагу

Завжди треба замислитися, чому товар з однаковими, здається, властивостями, має різну ціну. Давайте трохи спробуємо розібратися, з чого складається ціна і чому ціни на однакові, здавалося-б панелі, суттєво відрізняються по ціні. Витративши трохи більше часу на вибір постачальника, Ви не втратите час на заміни, передчасні ремонти та розчарування в тому, що обрали саме сендвіч-панелі в якості будівельного матеріала!
Докладніше
ПИР плиты

ПИР плита – сучасний утеплювач високої якості

Зі зростанням цін на енергоносії та розвитку науки, вчені шукали матеріали з високими споживчими якостями для зменшення витрат на опалення та збереження тепла у приміщеннях різного типу. Пінополіуретан (ППУ) був відкритий у 40-х роках минулого століття і відтоді його застосування в якості утеплювача постійно зростало.
Докладніше
Холодильная камера с food safe

Сендвіч-панелі з FOOD SAFE

Сендвіч-панелі з food safe мають товщину захисного шару від 120мкм. Таке органічне покриття стійке до впливу аміаку, вологи, кислот, лугів та мінеральних олій. Воно має гладку поверхню без блиску і підвищену зносостійкість.
Докладніше
Сендвіч-панелі з PIR утеплювачем

Порівняння сендвіч-панелей з PIR та PUR утеплювачами

Цей вид панелей володіє по-справжньому чудовими споживчими властивостями в частині збереження тепла, міцності, легкості та зручності монтажу. Багаторазові зіставлення варіантів утеплювача в сендвіч-панелях віддають перевагу саме ППУ.
Докладніше
Гараж из сэндвич-панелей

Гараж із сендвіч-панелей: переваги сучасного будівельного матеріалу

Гараж, зведений за такою технологією, буде довговічним, надійно утепленим та ізольованим від впливу зовнішнього середовища. Обігрів такого приміщення не вимагає великих витрат завдяки відмінним тепловим характеристикам та цінам сендвіч-панелей, а довговічність обумовлена ​​як металевою обшивкою з оцинкованого та додатково пофарбованого полімером металу, так і утеплювачу з великим терміном експлуатації без втрат енергоефективності.
Докладніше
Пенополистирол (ППС)

Сендвіч-панелі з пінополістиролом: недоліки та переваги

Безумовно, пінополістирол є одним з найпоширеніших утеплювачів на нашому ринку, не дивлячись на його горючість і виділення при цьому шкідливих речовин. Адже він має масу переваг - такі як легкість по вазі і легкість при роботі з ним, відмінно тримає тепло і не вбирає вологу.агу.
Докладніше
Монтаж сэндвич-панелей, металлический каркас цеха

Виробництво сендвіч-панелей: типи обладнання

І тут ми розглянемо, які варіанти обладнання використовуються для виготовлення сендвіч-панелей, а відповідно і види цього будівельного матеріалу, які відрізняються за своїми характеристиками і типам виготовлення.
Докладніше
Кровельная сэндвич-панель из пенополистирола (ППС)

Сендвіч-панелі сучасний будівельний матеріал

Седвіч панелі Сендвіч- панелі – сучасний будівельний матеріал, який, через свою зручність і ергономічність, став популярним як у замовників  так і у самих будівельників. Сендвіч панелі складаються з трьох частин, а саме: два оцинкованих та пофарбованих профільованих листа і утеплювач
Докладніше